U gornjem desnom kutu nalazi se prijava/registracija. Prilikom prve registracije potrebno je unijeti osnovne podatke o Vama, a ukoliko ste pravna osoba, imate opciju da upišete podatke za R1 račun. Nakon prve registracije, zapamtite podatke i prilikom sljedećeg dolaska samo se prijavite s lozinkom koju ste primili na Vaš mail.

Možemo provjeriti dobavljivost za određeni artikl. Molimo, pošaljite nam upit sa oznakom/modelom proizvoda na e-mail: marketing@harta.hr te ćemo Vam u najkraćem mogućem roku poslati informacije o cijeni i roku isporuke.

Virmansko plaćanje po potvrdi o primitku narudžbe koju ćete dobiti na svoju e-mail adresu nakon završetka narudžbe. Ljubazno Vas molimo da prije plaćanja pričekate odgovor Odjela prodaje kako bi se provjerila dostupnost proizvoda.

Za izdavanje R1 računa fizičkim osobama, dovoljno je u drugom/trećem koraku narudžbe (korak “Dostava i plaćanje”) zatražiti R1 i ispuniti sva polja s podacima tvrtke.

Ukoliko se cijena proizvoda promijeni za vrijeme obrade narudžbe, ponuditelj će Kupcu omogućiti odustajanje od kupnje.

Naravno, dovoljno je u napomenu narudžbe odabrati preuzimanje u skladištu Harte. Čim roba bude spremna, kontaktirati ćemo Vas na telefon ili mail koji ste upisali prilikom kupnje.

Ne, na našem webshop-u nema ograničenja vezanih za minimalni iznos narudžbe.

Roba koju kupac želi vratiti mora biti nekorištena, neoštećena i u original ambalaži. Rok za povrat robe kupljene putem webshop-a je 14 dana. Više o uvjetima povrata možete pročitati ovdje.

ijena dostave za narudžbe do 75 € (s PDV-om) iznosi 5 € (s PDV-om). Dostava za narudžbe preko 75 € (s PDV-om) je besplatna. Robu je moguće preuzeti i na našem skladištu bez plaćanja dostave, bez obzira na iznos.

Ukoliko je naručena roba odmah dostupna na našem skladištu, isporuka je najčešće unutar 2 radna dana na području Rijeke i okolice, za ostale gradove 3-5 radna dana. Ukoliko se naručena roba ne nalazi na skladištu i potrebno ju je naručiti od dobavljača, rok isporuke je 3-7 radnih dana.
(Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu).

Podaci, cijene i opisi proizvoda redovito se osvježavaju, te su informacije u velikoj većini provjerene i točne. Harta d.o.o. ne može jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija, te opisa i fotografija proizvoda koji u iznimnim slučajevima mogu odstupati od stvarnih podataka.

Uvijek možete doći kod nas u veleprodajno skladište i rado ćemo Vam pokazati proizvod uživo.

Ukoliko napravite pogrešku, ne brinite. Pošaljite nam e-mail, nazovite nas da storniramo narudžbu, a Vi slobodno kreirajte novu narudžbu.

Postoji Vaša nadzorna ploča u kojoj se nalaze svi Vaši podaci, povijest narudžbi i detalji Vašeg računa. U nadzornoj ploči uvijek možete provjeriti i urediti svoje podatke.

Za sva dodatna pitanja koja imate, ne ustručavajte se javiti na mail marketing@harta.hr ili na broj telefona: +385 51 255 798.