PODRUČJE DOSTAVE

Dostavu vršimo našim dostavnim vozilom (Rijeka i okolica) i putem dostavnih službi prema uvjetima koji vrijede za svako područje dostave na adresu kupca ili na adresu treće osobe koja je navedena prilikom narudžbe. Plaćenu robu možete preuzeti i na našem skladištu u Matuljima.

U cijenu dostave uključeno je pakiranje proizvoda. U cijenu proizvoda nije uključena dostava, osim ukoliko nije drukčije naznačeno: za sve narudžbe iznad 500 kn (uključen PDV) dostava je  besplatna, dok se dostava za narudžbe ispod iznosa 500 kn (uključen PDV) naplaćuje 38 kn (uključen PDV). Harta d.o.o. se obvezuje isporučiti naručeni proizvod u roku od 2-5 radna dana od dana sklapanja ugovora , ukoliko su svi artikli dostupni na skladištu.

VRIJEME ISPORUKE

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom do 12 sati obrađujemo isti dan kako bi u većini slučajeva naručena roba isti dan bila predana dostavnoj službi (pod uvjetom da je zaprimljena uplata)

Narudžbe nakon 12 sati radnim danom (osim petkom) predajemo sljedećeg dana, dok se narudžbe od petka nakon 12 sati predaju ponedjeljkom. Nakon što robu predamo dostavnoj službi, na vašu email adresu poslat ćemo vam broj pošiljke kako biste mogli provjeriti njen status na adresi dostavne službe.

Nažalost nismo u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane dostavne službe.

Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti. Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave.

U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća nama. Obavezujemo se da ćemo vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.