Smanjenje mjesečnih troškova ispisa i do 30%!

U svakoj tvrtki bez obzira na veličinu oko 3% poslovanja odlazi na ispisivanje uključujući nabavu i održavanje pisaca. Trošak je daleko veći kada se svakodnevno kreira veliki broj dokumenata kao primjerice u računovodstvenim ili turističkim agencijama. U tom slučaju tvrtke nastoje ispuniti svoju potrebu za ispisom uz što manju cijenu i što niže troškove.

Najam pisača i plaćanje ispisa „po kliku” je oblik usluge koji je već neko vrijeme zastupljen u svijetu, a taj trend koji donosi znatne uštede prati i sve više tvrtki u Hrvatskoj. Prednosti takvog rješenja su brojne, a nabavni rok potrošnog materijala je kraći.

  • Analiza vaših stvarnih ispisnih i poslovnih potreba
  • Projektiranje rješenja koje će savršeno odgovarati vašim potrebama za ispisom
  • Implementacija rješenja u vašu IT okolinu i upoznavanje zaposlenika s novim načinom rada
  • Podrška i upravljanje kojima se konstantno vodi briga o uređajima, servisnim intervalima i dovoljnoj količini potrošnog materijala
  • Zahvaljujući posebnom softveru kontinuirano vas nadziremo, informiramo i predlažemo rješenja za povećanje produktivnosti

Ušteda potrošnog materijala će biti vidljiva već prvog mjeseca, a pokazati će se i dugoročna ušteda kroz manje troškove nabave i servisiranja. Zahvaljujući sveobuhvatnoj podršci prilikom nabavke tinti i tonera, instalacije, servisiranja i održavanja, administrativno osoblje biti će oslobođeno od stalnog naručivanja potrošnog materijala, a posao nikada neće trpjeti zbog problema s pisačem.

Biti ćete oslobođeni visoke cijene početne investicije i kupnje pisaca te brige o zbrinjavanju tinti i tonera. U cijenu najma pisaca je uključena kompletna briga oko pisača, servisiranje, održavanje, zamjena potrošnog materijala, a ispis se plaća prema broju ispisanih stranica.

Zatražite informativnu ponudu još danas: helpdesk@harta.hr